Sunday, June 15, 2014

Bachelor Of Science Administration (AM228)



Sebenarnya dah lama nak tulis pasal course yang aku buat pjj sekarang which is Ijazah Sains Pentadbiran (AM228)..Masuk kalau tak silap dari awal bulan 3 aritu..hehe lupa daa..tapi kan sekejap jer dah abes seminar yang aku kena attend 5 sesi iaitu satu kali dalam sebulan...and seriously..tak sampai 2 minggu dari sekarang..dah nak final exam yang start pada 26/6/2014.Memang sangat nervous jugakla aku..paper yang aku amek untuk sem ni macam Public Relation, Public Administration, Business Mathematics and also Ethics in Administration...Fuhhh..mencabar kot..haha dari segi bajet masa! Yela..dah bersuami and anak kecik sorang sekarang kan...hehe (padahal yang ada anak ramai leh plak scor kan?)..kiki

Aku bukannya apa..maybe sebab dah 3 tahun tinggal lepas habes diploma dulu..so nak kena cari momentum kerajinan tu kena betul2 la..Mungkin aku banyak main facebook + instagram kot jadi lalai sket..hehe anak aku, Jupa tu bukan ganggu sangat mama dia...mama dia ja buat alasan payah nak belajar sebab ada anak...Uhuks..Sorry ye Jupa...

Tapi apapa pun..memang enjoy la masuk kelas..plus banyak ilmu yang aku belajar and banyak kaitan dalam hidup seharian kita ni...Thanks to lecturer macam Mdm Sarah, Mdm Kartika Sari, Sir Rijal and Sir Hazlami yang mengajar budak2 pjj muda and tua2 ni,...hihih aku kategori muda k :p Hopefully ilmu yang diorang bagi leh aku bawak masa final examination nanti...ameenn....

1 comment: