Thursday, February 27, 2014

My Convocation Softcover Books



Rasanya sekarang dah jarang update blog ni..atas kekangan masa dengan kerja, jupa n abi..kalo dulu memang beria-ria sangat tiap-tiap hari nak update blog ni.. T__T

Tapi untuk kali ni..xda apa sangat pun nak update..cuma nak letak my e-flip convo softcover books yang dapat free ni jer dari Pixajoy (6X6 mini softcover value worth RM69.00)..cuma bayar delivery RM8.00 je..jimat tak saya?haha..dah lama dah saya konvo..dari tahun 2011 lagi..sekarang baru nak buat sebab gambar-gambar x bercuci..macam selalu..bersawang je dalam laptop.

Kali ni buat x sampai 5 jam pun..x sempat nk buat cun habes..so hasil so so jela..Jom tengok hasilnya...^___^


click here ----->  my e-flip books 



Thanks Pixajoy!

No comments:

Post a Comment