Thursday, December 19, 2013

1st Photobook untuk Jupa by Pixajoy



Sekarang banyak gambar-gambar yang aku tangkap either guna phone or camera penuh dalam netbook x cuci2..buat berat ja netbook tu sampai kadang nk loading pun slow gilaaa..so bila belek2 groupon tertengok voucher photobook yang Pixajoy offer just bayar RM71.70 (value worth RM147)

Aku pun cepat-cepat grab..yela..kalo tak start bila lagi nak buat photobook untuk Jupa kan..so apapa pun downloadla software Pixajoy dulu yer..

Tapi bukannya lepas beli terus buat..ambil masa gak 4 bulan baru siap..yela mana sempat buat dalam masa singkat..lagi pun aku bukannya kreatif sangat terus dapat ilham nak buat kan....But finally siap gakla..

Aku upgrade content paper Gloss so topup lagi RM8  then terus pos 12/12/2013..kemudian harini 19/12/2013 terus sampai depan ofis aku Mr. Skynet (free delivery)..cepat gila diorang punya servis.. dan yang penting kualiti gambar photobook tu sendiri superb..so Thumbs Up!..pasni insya Allah kalau rajin aku akan buat lagi..hehehehe..ni la hasilnya ...


Size: Cool Image Wrap Hardcover 8.5" x 11" (Landscape) or 11" x 8.5"(Portrait)
Pages: 40
Cover: Image Wrap Hardcover with Protective Gloss 
Content Paper: Art Paper 150gsm















atau boleh view dekat sini :  e- Flip Book

                                                           
                                                                      Thanks Pixajoy!








No comments:

Post a Comment