Monday, May 13, 2013

Bilik Tidur Babyku Zulfa



Assalamualaikum.............lamanya tak update status kat blog ni..banyak betul sarang lelabah yer..lol.Sebenarnya aku dah lama buat bilik tidur untuk anak aku ni..zulfa..tapi biasala baby,mana boleh tidur sorang-sorang..nanti if dia nangis2 ka..aku tak dengar tak ka naya...

Hmm..so takpala..bilik tidur dia memang dah cat bagai..hias2 sket oleh abi n mama..almari baju je beli (silap kaler..huwaa x matching la kuning n hijau..tgk display kaler biru muda+pink..tp silap amek.) katil pn reuse balik yang lama..nak beli baru tunggu la besar sket kot..so skang ni bilik ni pun dah jadi macam bilik tetamu...haha jangan marah ye sayang..nanti awak dah besar mama beli set katil idaman awak..(cait...ke mama ni yang nak..hahahaha)..ni lah bilik tidur nur zulfa madiha...


zulfa's bedroom

Ngidam nak katil utk anak cmni..muehehe


p/s : Banyak idea lg dalam paler hotak ni nak buat untuk bilik anak..tunggu la ada bajet nanti...heee)

No comments:

Post a Comment