Sunday, March 10, 2013

Debaran Solid Food Untuk Zulfa




Tak sabar rasanya nak bagi Jupa makan solid food..xlama dah Jupa  nak masuk 6 bulan nanti (19.3.2013)..maybe 

some moms ada dah start bagi anak solid food dari 3 bulan...tapi aku tak berani la..yela..early solid food 

should begins from 6month baby..so just follow the rules..yela asyik dengar baby yang start mkn solid food 

awal ada yang dapat masalah dengan usus la..alergik la..itu la ini la...so kita play safe la yer..hihi


Sekarang ni tengah dok google internet resepi apa yang best untuk bagi my baby makan...hopefuly ada la 

kerajinan tu (sebab sekarang ni dah lama xmasak..kekeke)..If mommies kat luar ada resepi best2 untuk 

baby..etc macam puree ke..porridge ke..kongsi la dengan I...  =)

No comments:

Post a Comment