Wednesday, July 4, 2012

Obses Dengan Barangan Bayi


Hehe sukanya...hari2 orang kurier datang antar barang baby yang aku beli...tiap2 kali bukak bungkusan mesti keluar baju warna pink..headband warna pink...n suma brg len yg dibeli asyik warna pink je..suke2 :) xkesah la duet gaji aku abes utk beli brg bayi...asalkan aku puas ati.suma brg baby byk bli on9..geram sgt sbb cantik2.. Cr kt kedai area sp n alor staq xda..if ada pn mhl berganda lak tu..x kuasa nk p kl semata-mata cari barang bayi..baek beli on9 je kan...huhuhuhu..

Semalam masa aku godek2 suma barang baby yang aku beli dok dalam almari..baru aku perasan banyak gila baju warna pink future baby ni..yg newborn pon banyak..isk2 buatnya baby tu kuar dh besar camna??heee xpela baby..nanti setiap 3jam mama tukar baju utk baby yerr...sayang baby dalam peot ni..hahaha mesti dia dh x sabar nk keluar..

Actually barang byk x beli lg..sebab terlalu fokus ngn baju baby especially rompers yang cantik2 tu..gerammm..abes suma grab yg kaler pink jaaaaaa..haihh sabo k..nanti baby kuar mama pakaikan..g pun mama beli x rugi even sebelum tu jantina baby pn x tau lagi...tp sekarang dh tau..sangat legaaaaaaa...tenkiu...u make me double happy!hehehe..nanti kita geng ea...

Abi tu asyik bz outstation g Mekah n keje je...sllu tinggal mama...lepas ni x bosan dah....sorry hubby..ur turn for baby boy next time ek..(maybe after 1..2..3 years kot..hahaha :) Nanti mama update suma barang yang dah beli utk baby..ouh yaa..td barang utk baby ada lg sampai..dh 3 ari berturut2 ni org anto brg...tiap2 ari mama tunggu org kurier anta brang kt ofis tau...heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sukaaaaaaaa sangat!!!



baju rompers+socks..n baby pre-walker shoes...i loike!



newborn to toddler portable walker yg dibeli aritu...ni pun i loikeeeeee

seksinye gebu ni..nanti baby kuar nak mata bolatt n mulut cekci mcm ni eh..hewhew

1 comment:

  1. bli brg bby mmg menyeronokkan! klo bby girl lagilah mcm nak borong sume kan! hehe

    **pic last tu bby sape? comelnyaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete