Wednesday, March 9, 2011

Nak duit dengan HEARTBEAT!

Yes..finally dah pasang heartbeat.nak dpt income tinggi pasni..hoyesssssss :D
meh meh..pasang skali meh






Klik atas ni dulu



Pastu kn..bila dah klik korang tekan dekat HEARTBEAT.MY yang dibulat kan tu



Then, tekan "create account"





And then..korang isi lah form semua apa yang dia nak tu. jawablah dengan sebaiknya. then klik "I agree..." tu dan klik "continue"



Then tekan "Join HB.."

Klik "online application"



Isi lah semua semua ni



 Pilih nak cara pembayaran macam mana. Terpulang lah kat korang nak dia bagi cek or masuk terus dalam account korang pon boleh then tekan "I agree" pastu "continue"

Tekan "get a code" untuk dapatkan code



Korang boleh pilih nak letak code yang mana yang sesuai dekat blog korang


Kalau nak cek earnings, boleh lah tekan dekat "MY HB Affiliate" ni





Selamat mencuba!kalo duet earnings tu dah berkepuk2 dlm akaun jgn lupa kt aida lak yep..heee
p/s : pasang heartbeat x effect korang nyer nuffnang earning..so jgn wisaw2 okeh! :)

3 comments: