Sunday, March 6, 2011

Meh bljr buat jahat :p :p

Hahaha..pls dun have hard feeling k...bkn de niat nk ajar buat jahat pon..skali skala best gk kn 'Prank' orang guna YM..tambah2 bagi yg gatal2 nak tengok webcam korang kt YM..hahahahaa geli siot kalo de yg jenis hor** tu mintk kite accept dia tgk webcam kita kan??meh la cuba





Heyy..just simple~korang type je keyword ni kat status Yahoo Messenger korang :
 ymsgr: -kill  (mcm pic kt ats ni ha)

Lps korang dh taip status korang cmtu,ur frends will notice yg tertera status warna biru tu which is View My Webcam.Hahaha..pastu korang soh je kwn korang tekan..n 4 sure yg gdik/gtal2 nak
tgk WebCam tu akan click status tnpa korng invite dia..hahha 

And..wallaa..automatically,diorg akan SIGN OUT secara tiba2..itu saja! ^^" ..as i said..

No hard feeling k :p :p :p :p

6 comments: