Friday, December 3, 2010

Cerita Jepun Beautiful Life dan Aku

Masa kecik2 dlu..aku suka gila cerita Beautiful Life yang Takuya Kimura berlakon..x silap dlu crita ni maen kt NTV7 time ptg2..sanggup ja ponteng class petang semata2 nk tgk crita ni..mmg best wooo..sampai skang ni terngiang2 lagu OST cerita tu..bestttttttttttt n so sweet+sad :'(..kalo ada scene sedey2..mmg abes meleleh2  ayaq mata..n kdg tkuar gk ingus...eeee yuck..hahhaa..

Hero dia..mcm aku ckp td..Takuya Kimura.Nama dia dalam tu Okishima Shuji..dia ni popular untuk fashion magazine hairstylist..wuuu..wuuu mmg sesuai bangat perkerjaan tu dgn dia..sbb aku ska stail rambut dia yang sentiasa btukar tu.Nak jadi crita..dalam satu eksiden yang x dijangka..dia berjumpa dengan Machida Kyoko (Tokiwa Takako)..

Perempuan ni berkerusi roda sbb penyakit dia pe tah..pastu lama2 diorang jatuh cinta...hmm Aku respek gila kat Shuji..yela dia jatuh cinta kat Kyoko even dat girl berkaki enam..wheelchair+legs.hehe..sweeeeeeeeeeeeeet gila kot!bestnya..sanggup ja susah senang sama2 even ramai halang hubungan diorang..tapi diorang x pernah give up n peduli cakap2 orang kat diorang..

Walaupun aku x berkerusi roda..aku harap sangat bf aku leh jaga aku camtu..haha..sanggup ka?ada ka laki yang sggup tgu kita even kita ni xleh berjalan?Nanti nak try tanya dia tengok..kalo ckp x boleh..nak sekeh kepala dia!uhuks..jgn marah naa..gurau ja.. :p :p :p





***********gila x suka takuya kimura?even hang dah tua..aku tetap suka kat hang!haha

2 comments:

  1. si hero tu memang best.. sume ctr2 dia blakon best.. kira dia ni ada aura la.. haha layan pride? hero? change? best2

    ReplyDelete
  2. yang Hero tu layan :D ..aa crita dia berlakon suma best kot..nk cr cerita2 Jepun dlu!..bestttt..dia mmg da aura umhh gila!i loike :P :P :P

    ReplyDelete